Renovering av huset

Renovering av huset

Renoveringen

Här kommer ni att kunna följa våran renovering av huset i Hortlax.

Badrummet är KLART! =)

InomhusPosted by Sara Wed, Mar 5 2008 16:41:56

Efter mycket jobb, svett och tom tårar så är badrummet färdigt!!! =)

Ja ni läste rätt FÄRDIGT!!!

Det mesta har väl egentligen gått fel och strulat med det här rummet, därav tårarna. Felen behöver vi inte prata om dom syns ändå inte! =) Jag menar det ser väl alla att metall listen under den långa stenskivan var planerad att vara där?! Hallå den matchar ju faktiskt metallskenorna i badrumsinredningen.

Välkommen in i vårat nya badrum!

Blog Image

Svart högblank kommod kommer från Ballingslöv. Två 120 cm låder, john får ingen :P

Stenskivorna är måttbeställda och diamantslipade så dom får som en matt "läder" yta.

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Det här tvättstället från Globo surfade jag fram en eftermiddag på jobbet. Jag var redan förälskad i det när det visade sig att det kostade en mindre förmögenhet, men Ojoj vad jag älskar det! Det är nog det snyggaste i hela badrummet.

Blog Image

Det är inget fult hål mitt i tvättstället utan tvättställets botten lutar en aning och vattnet rinner ut på sidan.

Återförsäljare av Globo i Sverige är Damixa.

Blog Image

Det här är en beröringsfri blandare från Oras. Kanske inte den snyggaste designen jag sett men jag kan berätta att det fanns typ inga att välja på om den skulle sitta i väggen och vara beröringsfri. Än så länge är beröringsfri blandare mest vanlig i offentliga miljöer men är på stark frammarsch in i de vanliga hemmen och om ett par år kommer det alltså att finnas mängder av den här modellen att välja på.

Tekniken då? Jo jag brukar beklaga mig över att john alltid ska vara i teknikens framkant, för det betyder oftast en del problem. Nu var det jag som skulle vara i teknikens framkant och john är lite si så där imponerad. Vi hade fått höra att dom brukar vara lite tröga och startar inte så lätt... om vi säger så här, denna startar väldigt lätt, kanske lite för lätt! Men förutom det så är det ju en fantastiskt härlig praktiskt grej.

Blog ImageBlog Image

Duschhyllan på plats samma svarta diamantslipade sten som till kommod och den till halvväggen. Duschhyllan har vi haft många olika idéer till, Allt ifrån infälld belysning under hyllan till infälld längst ner i väggen. Det blev för komplicerat och vi valde det enkla.

Blog Image

Högskåp i svart pianolack som det kallas från Ballingslöv. Tre skåp och john får ett! jag är gode så snäll *s*

Blog Image

Den inbyggda toalettborsten som du snurrar ut ur väggen. Den kommer från inr och serien heter Hotelerie. "Skit praktiskt"

Blog ImageBlog Image

Pappershållaren är i samma serie för dem som gillar enhetlighet.

Blog Image

Här är hela toaletten i genomskärning *s* NÄ jag har öppnat fönstret och står alltså ute för att ta fotot för att få med allt från vägg till vägg.

  • Comments(3)//huset.akula.se/#post111