Renovering av huset

Renovering av huset

Renoveringen

Här kommer ni att kunna följa våran renovering av huset i Hortlax.

Vi jobbar i det tysta

InomhusPosted by Sara Tue, Dec 11 2007 16:05:08

Ni tror säkert det ingenting händer bara för att ni inte får läsa några rapporter och se bilder. Men det är helt fel. Vi jobbar för fullt i det tysta.

Vi fixar med allt samtidigt.

Byggherre fixar med badrummet. Dock kom transportstrejken i Frankrike och förstörde planeringen. Vi väntar nämligen på vårat kakel innan vi kan fortsätta.

Det mesta har vi tagit beslut om och beställt. Det är inte så bara att hitta det man vill ha när man enligt Piteå företagen bara ska ha special och inte det som funnits som standard i alla tider. Hade vi bott i en större stad hade det inte alls varit några problem det märkte vi i helgen när vi besökte en affär i Sthlm som var väldigt pålästa på sin sak som de specialiserat sig på. Men det har man förståelse för där finns ett helt annat underlag. Men vi är nöjda med den hjälp och trevliga bemötande vi fått av den VVS firma vi använder oss av.

Detta är fixat

Blandare - check, hittade tillslut en beröringsfri som sitter i väggen.

Tvättställ - check

Vägghängd toalett -check

Toalett tillbehör för inbyggnad - check

Handdukstork - bestämd men ej beställd.

Badrumsinredning - bestämd men ej beställd. Det blir en inredning från Ballinglöv som är i svart pianolack.

Duschvägg - check

Duschar - stor besvikelse. *SUCK* De duschar som vi hela tiden planerat att ha var nå jäkla special special och vi har så klart inte byggt så de går att montera dessa då vi inte visste det. Jakten på att hitta nya duschar som passar är inte så enkelt. Det hade varit enkelt om vi förberett rätt. Men allt ska inte gå som en dans på rosor. Jag tycker det är jävulst konstigt att man (alltså vi) inte lyckas förbereda rätt när vi innan vi ens började bygga badrummet visste vad vi skulle ha för duschar?!

Innerdörrar - check

Ytterdörrar - check

Tvättstugeinredning - check, Ikea inredning vit, stora handtag, vit bänkskiva, stor diskho, glasskiva som stänkskydd.

Skjutdörrar till 3 st garderober

Sovrum - check

Tvättstuga- vet vad vi ska ha men inte hittat rätt lösning.

Groventré- vet vad vi ska ha men inte hittat rätt lösning.

För att återgå till duscharna så har john hittat duschpelare han vill ha. De har 2 st funktioner och det är ju praktiskt att man även kan få massage men designen var inte vad som tilltalade mig. På bild ser de faktiskt fula ut. Hoppas jag får se dem i verkligheten innan john har beställt dem. Jag får lite ångest när jag ser mig dem framför mig i vårat badrum.

Blog ImageBlog Image


  • Comments(1)//huset.akula.se/#post92