Renovering av huset

Renovering av huset

Renoveringen

Här kommer ni att kunna följa våran renovering av huset i Hortlax.

Vi uppskattar er!

InomhusPosted by Sara Fri, Jul 25 2008 13:55:50

Vill passa på att tacka för alla positiva reaktioner och komplimanger vi får för vårat arbete med huset. Det har gått ett tag nu och fler och fler har börja hitta hit till sidan, vilket vi får tacka lite extra för till våran vän Helena som har marknadsför husbloggen mycket. =)

Även fler och fler har besökt oss i verkligheten. Det är otroligt kul att höra att de allra flesta tycker det har blivit otroligt fint och att det är som ett nytt hus. Vilket var tanken!

Det är stora skillnader på att bygga ett nytt hus och renovera. Det finns många bloggar som visar nybyggen, men en mer omfattad renovering finns det inte så gott om. Vi vill gärna vara inspiration till alla som faktiskt tar sig an ett gammalt hus. Som vid alla byggen har även vi gått på missar och saker man önskat att de kunnat bli bättre. Men vi är fortfarande väldigt nöjda och lyckliga över vårat hem.

Rykten som florerar om att vi ska sälja eller att vi haft vattenskada och det är därför vi renoverat vill jag dementera som falska rykten. Rykten startar oftast av någon som tror sig veta och efter ett par munnar så är det en sanning.

John vill hälsa och meddela att allt är ju till salu till rätt pris! :P

Vi arbetar på en ny bättre blogg (fortfarande)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.