Renovering av huset

Renovering av huset

Renoveringen

Här kommer ni att kunna följa våran renovering av huset i Hortlax.

trappen har fått nya eksteg

InomhusPosted by Sara Tue, Dec 29 2009 20:14:01
Trappen som har varit ett tre års projekt har fått sina steg! Första året målades den, andra året precis när jag tappat hoppet om att maken skulle göra något åt den satte han dit belysningen och nu det här tredje året har trappen fått nya eksteg! Eftersom vi snart har en bäbis så är det praktiskt omöjligt att vänta ett fjärde år på trappräcke, men de kommer säkert upp i panik när det är dags att flytta upp sovrummen.

Pappa och john slet en hel helg med att få dit stegen. Det blev galet snyggt och mycket bättre än vad jag vågat hoppas på.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Sun, Feb 13 2011 10:14:31

Hejsan, hittade er blogg när jag letade efter inspirationsbilder för vår trista furutrappa, vilken otroligt fin renovering ni gjort, blev sugen direkt att ta tag i vår toalett som just nu är väldigt Älvsbyhusstandard, dvs. våtrumstapet och matta.

Ang. er trappa, har ni rivit väggen som jag antar att den har stått emot eller har den alltid varit fristående? Ser så fint ut och jag blev så sugen att göra detsamma hos oss. Jag "lånade" en av trappbilderna till min blogg som inspirationsfoto och länkade hit till er, hoppas det är ok?(Hör av er annars så plockar jag bort fotot.)

Mvh

//M (http://lillacsmamma.blogspot.com/)

Posted by Erika Tue, Sep 21 2010 22:24:58

Fantastiskt fin! Det är min dröm att få in en snygg trapp i vårt hus...tycker det är så himla fint! Och vilket imponerande jobb av John med belysningen!! KAn tänka mig att det är helt jättemysigt en mörk höstkväll :-)