Renovering av huset

Renovering av huset

Renoveringen

Här kommer ni att kunna följa våran renovering av huset i Hortlax.

Nya fönster

InspirationPosted by Sara Wed, Jul 4 2007 10:54:01

Nu har våra nya fönster kommit!

Vi har beställt nya vändbara fönster i Aluminium till hela framsidan. Vi tog även vita spröjs med två kors även dessa i Aluminium. Helt underbart då det är underhållsfritt!!! Aldrig kommer vi behöva stå och skrapa gammal måla och måla om dessa fönster.

Vi börjar med att byta fönster på framsidan, sedan får vi väl ta eftersom efter behov och plånbok.

På framsidan kommer vi lyckas få bort dom röda detaljerna på huset som vi aldrig gillat, då vi även planerar att byta ytterdörrar. Så småningom har vi även planer för förändringar på hela utsidan – enligt mig ska delar av dom planerna genomföras nästa vår/sommar vet dock ännu inte om han som ska genomföra dom tillika min älskade sambo riktigt är med på den tidsplaneringen :P

Jag drömmer ju om ett helvitt hus men tom jag inser att det får nog vänta ett par år.

Fönsterna kommer från Mockfjärdsfönster och heter Premium

Blog Image

Så här ser ytterdörrarna ut som vi är sugna på. Vi har dock inte sett priset på dubbeldörren än - kan bli en överraskning.

Blog Image

Dubbeldörren planeten i dörrserien Galleri från Borrodörren. Glaset är i klarglas vilket är bra då vi vill få in så mkt ljus som möjligt i våran mörka hall. Man kan välja med trä eller aluminium runt glaspartierna. Vi hade tänkt oss dörrarna i vitt.

Blog Image

Enkeldörr till groventrén från samma serie och tillverkare.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.